Aktivitetsuker

uke 26, 27, 31 og 32
spleis nå
aktivitetsuker i Bundefjorden Seilforening

Aktivitetsuker for barn i alderen 8 - 13 år.
Bundefjorden Seilforening arrangerer aktivitetsuker for barn alder 8 - 13 år, med voksne og seilvante ungdommer som aktivitetsledere. Hovedaktivitet er seiling i Optimistjolle, og vi satser på mobilfri uke.

Det er nå fullbooket alle ukene, men det er mulig å sette seg på venteliste. Send mail til anne@vikenfiber.no
Påmelding kan gjøres for aktivitetsukene i disse periodene:
21. juni - 25.juni
28. juni - 02.juli
2. august - 7.august
9. august - 13. august

Aktiviteter: Programmet for uken avhenger noe av været, men det vil være aktiviteter på land og på sjøen. Det blir optimistjolleseiling, bading, krabbefiske, vannski, ballspill, øyturer, knutelære og mye lek.
Sted: Bundefjorden Seilforenings klubblokaler på Malmøya, Sundveien 32.
Tid: Mandag til fredag: 09:00 – 16:00
Alder: Uken er for aldersgruppen 8 - 13 år. Vi forutsetter at påmeldte barn kan svømme og alle må ha med passende klær. Barna er forsikret på samme vilkår som andre foreninger vanligvis forsikrer sine deltagere.
Alle påmeldte barn må være svømmedyktige og ha med seg vest!
Mer informasjon blir sendt på mail i forkant av aktivitetsukene.

Dette er et populært tilbud så vi anbefaler tidlig påmelding for å sikre plass.
Medlemmer av seilforeningen er prioritert
Kontaktperson: Anne Berggraf, tlf: 92 22 52 97, anne@vikenfiber.no

Fra 24. mai er påmeldingen bindende, men fram til 7. mai refunderer vi eventuelt halve beløpet.
Etter den datoen er det ingen refundering.
Dersom myndighetene pålegger restriksjoner som gjør det umulig å gjennomføre aktivitetsukene blir hele beløpet refundert ekskludert kostnader til deltager.no.

.
Medlemmer BSF
Ikke medlemmer BSF
Pris deltager