støtt caroline

Sin vei til OL 2022
spleis nå

Velkommen til nye styremedlemmer

Vi har fått nye styremedlemmer, Edvard Aspelund som er kjølbåtansvarlig, og Eirik Hafver Rønjum som jolleansvarlig.

bli med oss

Bundefjorden Seilforening er en forening det er lov å ha det gøy i og en forening det er lov å bli god i.

Bli medlem

Bundefjorden Seilforening, etablert i 1939, holder til i idylliske omgivelser på Malmøya, 10 minutter fra Oslo sentrum. Seilforeningen er en av de mest aktive regatta foreninger i Norge, både innen jolle for barn og ungdom, og storbåt for dem som har vokst ut av jollen. Foreningen teller ca.600 medlemmer.
Vi er en inkluderende forening, der nybegynnere ønskes velkommen, og vi skal ha det moro!

meld deg inn
barn som jubler på bryggen med hendene over hodet

aktivitetsuker

Også i år arrangerer vi i Bundefjorden Seilforening våre populære aktivitetsuker for barn i alderen 8- 13 år. Våre voksne ledere og seilvante ungdommer er aktivitetsledere. Programmet gjennomføres med utgangspunkt fra vårt klubbhus på Malmøya. . Det blir optimistjolleseiling, bading, krabbefiske, vannski, ballspill, øyturer med båt, knutelære, og mye lek.

les mer

Fasiliteter

BSF klubbhus

Klubbhus

Klubbhuset ligger i naturskjønne omgivelser på Malmøya og med store vinduer har man godt utsyn over sjøen og båtene ved anlegget. Lokalet har vært godt benyttet til selskaper og konfirmasjoner og det er god plass til 35-40 personer for middag.I tillegg er det tilrettelagt for firmaseanser med tilgang på videokanon og wifi.

Les mer
bilde av BSF sin havn

Kjølbåtbrygge

Ved Bundefjorden Seilforening har vi et flott bryggeanlegg tilgjengelig for våre aktive medlemmer. Bryggen teller 51 plasser av ulik størrelse/bredde fordelt på 3 brygger

Les mer

JolleVi har et stort antall Optimistseilere (8-15 år) og en Lasergruppe på ca 11 seilere. I tillegg har vi seilere i 29er.Vi er ikke bare store – vi er også gode. Innen jolleseiling har vi seilere som hevder seg i toppen både nasjonalt og internasjonalt.

Bundefjorden Seilforening støtter både breddeidrett og toppidrett i tråd med vår visjon «Bundefjorden Seilforening er en forening det er lov å ha det gøy i og en forening det er lov å være bli god i».

Hos oss er alle seilere velkommen – uansett båttype og kunnskapsnivå – og vi har alle vært nybegynnere.Vi har mål om å ha både bredde og toppnivå i en riktig balanse.

Bundefjorden Seilforening er en av landets største idrettsforeninger innen jolleseiling.

Les mer